Kursstatistikk 2023
Laster...
Gjennomførte | + Planlagte | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
Studieplan | Kurs | Timer | Deltakere | Tilskudd | Kurs | Timer |
13476 Vev - 3 (60-100) | 2 | 164 | 15 | 10 888 | 0 | 0 |
11898 Vev - 2 (25-60) | 2 | 90 | 10 | 7 668 | 0 | 0 |
11007 Litteratur 1(4-24timer) | 10 | 80 | 64 | 4 000 | 0 | 0 |
13662 Plantefarging - 2 (25-60) | 2 | 54 | 16 | 4 908 | 0 | 0 |
16972 Yoga - 1 (4- 24) | 4 | 48 | 54 | 4 704 | 0 | 0 |
11724 Tradisjonsmat - 1 (4-24) | 6 | 40 | 56 | 3 536 | 0 | 0 |
11724 Tradisjonsmat - 1 (4 - 24 timer) | 7 | 37 | 82 | 3 386 | 0 | 0 |
22002 Hagebruk 2 (25 - 60 timer) | 1 | 35 | 9 | 3 142 | 0 | 0 |
19251 Litteratur - læringsverksted (4 - 80timer) | 4 | 32 | 23 | 1 600 | 0 | 0 |
13540 Skinn og lær - 1 (4-24) | 2 | 32 | 8 | 3 136 | 0 | 0 |
13580 Tradisjonsmat - 2 (25-60) | 1 | 29 | 4 | 2 842 | 0 | 0 |
17813 Hagebruk 1 (4-24 timer) | 3 | 22 | 30 | 2 012 | 0 | 0 |
11022 Knipling - 1 (4- 24 timer | 1 | 21 | 5 | 2 009 | 0 | 0 |
11934 Organisasjonskurs - innføring (4 - 20timer) | 1 | 17 | 4 | 1 666 | 0 | 0 |
13540 Skinn og lær - 1 (4 - 24 timer) | 1 | 15 | 5 | 1 470 | 0 | 0 |
17820 Strikking - 1 (4 - 24timer) | 1 | 14 | 4 | 1 000 | 0 | 0 |
17286 Bruk av naturmaterialer til dekorasjoner mm - innføring (4 - 20 timer) | 2 | 13 | 15 | 1 130 | 0 | 0 |
22059 Lefse og flatbrød 1 (4 - 24 timer) | 1 | 10 | 7 | 980 | 0 | 0 |
13574 Papirkunst/papirarbeider - 1 (4 - 24 timer) | 1 | 8 | 6 | 640 | 0 | 0 |
11914 Toving/filting - 1 (4 - 24 timer) | 1 | 8 | 6 | 640 | 0 | 0 |
11864 Knytting og fletting - innføring (4-20timer) | 1 | 8 | 8 | 592 | 0 | 0 |
13643 Data og internett - innføring (4-20timer) | 1 | 7 | 5 | 686 | 0 | 0 |
11875 Plantefarging - 1 (8-24) | 1 | 7 | 4 | 500 | 0 | 0 |
13572 Søm - 1 (4-24) | 1 | 6 | 9 | 588 | 0 | 0 |
11884 Søm - innføring (8-20) | 1 | 6 | 5 | 588 | 0 | 0 |
13578 Trearbeider - 1 (4 - 24 timer) | 1 | 6 | 9 | 500 | 0 | 0 |
11914 Toving/filting - 1 (8-24) | 1 | 6 | 18 | 500 | 0 | 0 |
11739 Malingsteknikker - 1 (4-24 timer) | 1 | 6 | 16 | 539 | 0 | 0 |
18388 Matlaging og ernæring - 1 (4-24 timer) | 1 | 5 | 15 | 490 | 0 | 0 |
22060 Lefse og flatbrød Innføring (4-20) | 1 | 4 | 4 | 392 | 0 | 0 |
63 | 829 | 516 | 66 732 | 0 | 0 | |