Kursstatistikk 2025
Laster...
Gjennomførte | + Planlagte | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
Studieplan | Kurs | Timer | Deltakere | Tilskudd | Kurs | Timer |
11007 Litteratur 1(4 - 24 timer) | 8 | 66 | 46 | 3 600 | 8 | 64 |
11898 Vev - 2 (25 - 60 timer) | 1 | 63 | 4 | 6 150 | 1 | 51 |
22030 Fermentering Innføring (4 - 20 timer) | 1 | 10 | 4 | 800 | 0 | 0 |
22060 Lefse og flatbrød Innføring (4 - 20 timer) | 1 | 10 | 4 | 800 | 0 | 0 |
22036 Fiskeforedling 1 (4 - 24 timer) | 1 | 5 | 10 | 500 | 0 | 0 |
22078 Hekling 1 (4 - 24 timer) | 1 | 4 | 14 | 440 | 0 | 0 |
22008 Landbruk, matproduskjon og bærekraft (4 - 24 timer) | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 48 |
22009 Landbruk, bærekraft og matproduksjon 2. (25 - 60 timer) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 60 |
20074 Hermetisering (1) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 6 |
18982 Tradisjonsmat - læringsverksted (4 - 80 timer) | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 28 |
13 | 158 | 82 | 12 290 | 14 | 257 | |