Kursstatistikk 2022
Laster...
Gjennomførte | + Planlagte | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
Studieplan | Kurs | Timer | Deltakere | Tilskudd | Kurs | Timer |
11898 Vev - 2 (25-60) | 3 | 124 | 24 | 12 050 | 0 | 0 |
11724 Tradisjonsmat - 1 (4-24) | 13 | 120 | 93 | 12 825 | 0 | 0 |
11854 Bunad - 2 (25-60timer) | 1 | 60 | 7 | 6 900 | 0 | 0 |
13580 Tradisjonsmat - 2 (25-60) | 1 | 33 | 8 | 2 235 | 0 | 0 |
11934 Organisasjonskurs - innføring (4 - 20timer) | 4 | 33 | 68 | 3 529 | 0 | 0 |
22009 Landbruk, bærekraft og matproduksjon 2 | 1 | 31 | 4 | 3 565 | 0 | 0 |
18982 Tradisjonsmat - læringsverksted (4-80) | 1 | 24 | 5 | 1 655 | 0 | 0 |
22059 Lefse og flatbrød 1 (4-24) | 2 | 24 | 12 | 2 565 | 0 | 0 |
11875 Plantefarging - 1 (8-24) | 1 | 16 | 5 | 500 | 0 | 0 |
11001 Bivokspapir 1 (4 - 24 timer) | 1 | 15 | 6 | 1 725 | 0 | 0 |
17820 Strikking - 1 (4 - 24timer) | 1 | 14 | 4 | 1 415 | 0 | 0 |
11914 Toving/filting - 1 (8-24) | 1 | 12 | 9 | 500 | 0 | 0 |
17813 Hagebruk 1 (4-24 timer) | 1 | 11 | 24 | 1 200 | 0 | 0 |
22006 Mattradisjoner og kulturutveksling | 1 | 11 | 9 | 1 208 | 0 | 0 |
11847 Toving/filting - innføring (8-20) | 1 | 10 | 10 | 500 | 0 | 0 |
13649 Lokalhistorie - 1(4 - 24 timer) | 2 | 9 | 25 | 960 | 0 | 0 |
18402 Verktøykunnskap - 1 (8-24) | 1 | 9 | 9 | 970 | 0 | 0 |
22055 Julebakst 1 (4-24) | 1 | 9 | 13 | 645 | 0 | 0 |
18402 Verktøykunnskap - 1 (4-24) | 1 | 8 | 5 | 500 | 0 | 0 |
22054 Julebakst Innføring (4-20) | 1 | 6 | 9 | 690 | 0 | 0 |
22060 Lefse og flatbrød Innføring (4-20) | 1 | 6 | 9 | 500 | 0 | 0 |
18388 Matlaging og ernæring - 1 (4-24 timer) | 1 | 4 | 16 | 460 | 0 | 0 |
41 | 589 | 374 | 57 097 | 0 | 0 | |